Is Aero-Therm Interior ademend?
Ja! Aero-Therm sluit uw muur of plafond niet compleet af en het beschikt over vochtregulerende kwaliteiten.

Hoe wordt Aero-Therm aangebracht in huis of kantoor?
Voordat de laag Aero-Therm van 1 millimeter kan worden aangebracht wordt er eerst een inspectie gedaan door een medewerker van ons. De medewerker stelt een rapport op waarin de staat van het bouwdeel vermeld wordt. Denk hierbij aan:

  • Algemene staat van de oppervlakte. Of er geen losse lagen of andere zaken zijn, welke eerst verholpen moeten worden.
  • Het vochtgehalte in de muren, wanden, plafonds of vloeren.
  • Het vochtgehalte en temperatuur van de ruimte.
  • Indien alles goed bevonden wordt kan Aero-Therm worden aangebracht.

Opbouw van het systeem:
1. Stof en vetvrij maken van de ondergrond.
2. Grondlaag aanbrengen ten behoeve van de hechting en het verlagen van de oppervlaktespanning tevens het fixeren van de onderlaag.
3. Het aanbrengen van de 1 millimeter laag Aero-Therm door middel van een speciale spaan of door het verspuiten van Aero-Therm.
4. Gelijkmatig verdelen van de Aero-Therm met een stucspaan of spacmes. Er zijn speciale spanen en troffels ontwikkeld voor het aanbrengen van Aero-Therm.
5. Controle van de beoogde laagdikte door middel van een speciaal ontwikkeld meetplaatje.
6. Waar nodig afwerken met een dunne laag diamant stuc waardoor de Aero-Therm beschermd wordt. Denk aan ruimtes waar de muren snel zouden kunnen beschadigen zoals een kinderkamer of trapopgang.
7. Het vlakschuren met een speciale schuurmachine waarna de wand of plafond kan worden afgewerkt met alle bekende afwerkingen zoals behang, sauswerk, tegels, sierpleister of speciale stuc/applicatie methodes zoals betonstuc of stucco lustro.